Efftronics Placement Papers – Efftronics Previous Placement Papers with Solutions

Efftronics Placement Papers 

Hi friends this is the over view of MNC companies. Here we are Providing some of the placement papers of all companies. Efftronics is one of the mnc company with huge number of employees many of the applicants has tried to this efftronics companies and has failed so for you sake here we are providing l Efftronics Placement Papers are provided here to download. Efftronics conducts the Placements for the all the candidates. Efftronics conducts Placements to recruit the eligible and talented candidates to work in the company. These placements conducted regularly by the company to fill the vacant positions. Efftronics Model Papers contains the different topics. Efftronics Placements conducts the recruitment process in 3 rounds those are written test, technical round and interview. For Efftronics Placements. Massive number of candidates are attending for the written test but some people only getting the job. Because some people are felling default in online exam especially in aptitude section. So many number of candidates are searching for the Efftronics Placement Papers Download on internet. So those candidates we are providing Efftronics Placement Papers

Efftronics Placements Papers pdf

These Efftronics Placement Papers Pdf contains the different types of questions in different topics. Those topics are aptitude, reasoning, basic programing language questions and simple English grammar questions. So the candidates who are going to attend the Efftronics Placements for those candidates these Efftronics Placement Papers are very useful why because by referring these questions candidates get idea about the type of questions asking in the online exam. We are providing Efftronics Placement Papers For Ece candidates as the special preference. By referring Efftronics Placement Papers and Written Test Papers candidates easily qualifies the online exam. So Efftronics Placement Papers Pdf download by the candidates by the clicking the below link.


About Efftronics Systems

Efftronics Systems Pvt. Ltd. (an ISO 9001 2008 certified IT), a technology leader in data acquisition, data dissemination systems, multilingual graphics and engineering solutions, providing software and hardware solutions that enable companies to develop better products faster and more cost effectively. The company offers products and solutions that help customers overcome their innovative challenges.

For more information about the Efftronics Placement Papers Pdf, Efftronics Placement Papers Download and Efftronics Written Test Papers For Ece given below links.

Some simple questions of Efftronics Placement Papers

  1. A millionaire bought a job lot of hats 1/4 of which were brown. The millionaire sold 2/3 of the hats including 4/5 of the brown hats. What fraction of the unsold hats were brown.

(A) 1/60     (B) 1/15     (C) 3/20     (D) 3/5    (E) 3/4

Ans : c) 3/20

 2. A merchant sells an item at a 20 percent discount. but still makes a gross profit of 20 percent of the cost. What percent of cost would be gross profit on the item have been if it had been sold without the discount?

(A) 20%    (B) 40%    (C) 50%    (D) 60%    (E) 66.6%

Ans : c) 50%

3.How many integers n greater than and less than 100 are there such that, if the digits of n are reversed, the resulting integer is n+9 ?

(A)5 (B)6 (C)7 (D)8 (E)9

Ans) 8

 4.An investor purchased a shares of stock at a certain price. If the stock increased in price Rs 0.25 per share and the total increase for the x shares was Rs 12.50, how many shares of stock had been purchased ?

(A) 25    (B) 50    (C) 75    (D) 100    (E) 125

Answer : B) 50

 5. At a special sale, 5 tickets can be purchased for the price of 3 tickets. If 5 tickets are purchased at the sale, the amount saved will be what percent of the original price of the 5 tickets?

(A) 20% (B) 33.3% (C) 40% (D) 60% (E) 66.6%

Ans : c)40%

 6. Working independently, Tina can do a certain job in 12 hours. Working independently, Ann can do the same job in 9 hours. If Tina works independently at the job for 8 hours and then Ann works independently, how many hours will it take Ann to complete the remainder of the jobs?

(A) 2/3     (B) 3/4     (C) 1     (D) 2    (E) 3

Ans : E)3

 7. A decorator bought a bolt of d m number of red chips in any one stack ?

(A) 7    (B) 6     (C) 5     (D) 4     (E) 3

Ans : C) 5

 1) In a murder case there are four suspects P,Q,R,S. Each of them makes a statement. They are

p: “I had gone to the theatre with S at the time of the murder”.

q: “I was playing cards with P at the time of the murder”.

r: “Q didn’t commit the murder”.

s: “R is not the murderer”.

Assuming the only one of the above statement is false and that one of them is the murderer, who is the murderer?

  1. a) P
  2. b) Q
  3. c) R
  4. d) Cann’t be concluded
  5. e) S

Ans: E r and s are true as first two statements are contradictory. thus either P or S is murderer. as q is not murderer, he is telling truth that P was with him. hence S is murderer.

2) Mohan earned twice as much as Deep. Yogesh earned rs.3/- more than half as much as deep. If the amounts earned by Mohan,Deep,Yogesh are M,D,Y respectively, Which of the following is the correct ordering of these amounts?

  1. a) M < D < Y
  2. b) M < Y < D
  3. c) D < M < Y
  4. d) It cann’t be determined from the information given
  5. e) D < Y < M

Ans : d

3) Statistics indicate that men drivers are involved in more accidents than women drivers. Hence it may be concluded that

  1. a) sufficiently information is not there to conclude anything
  2. b) Men are actually better drivers but drive more frequently
  3. c) Women Certainly drive more cautiously than Men
  4. d) Men chauvinists are wrong about women’s abilities.
  5. e) Statistics sometimes present a wrong picture of things

4) What does the hex number E78 correspond to in radix 7 ?

  1. a) 12455 b) 14153 c) 14256        d) 13541    e) 13112

Ans : d)

5)Given that A,B,C,D,E each represent one of the digits between 1 and 9 and that the following multiplication holds:


X 4


what digit does E represent ?

  1. a) 4 b) 6 c) 8   d) 7

Ans: c

6) HCL prototyping machine can make 10 copies every 4 seconds. At this rate, How many copies can the machine make in 6 min.?

  1. a) 900 b) 600 c) 360     d) 240        e) 150

Ans: a

7) if a=2,b=4,c=5 then a+b c c a+b

  1. a) 1 b) 11/30 c) 0     d) -11/30    e) -1

Ans: b

8) 10^2(10^8+10^8) =10^4

  1. a) 2(10)^4 b) 2(10)^6 c) 10^8     d) 2(10)^8       e) 10^10

Ans: b

9) Worker W produces n units in 5 hours. Workers V and W, workers independently but at the same time, produce n units in 2 hours. how long would it take V alone to produce n units?

  1. a) 1 hr 26 min b) 1 hr 53 min c) 2 hr 30 min      d) 3 hr 30 min    e) 3 hr 20 min

Ans: d (e)

10) if q <> 0 and k = qr/2 -s, then what is r in terms of k,q,s?

  1. a) 2k+s q b) 2sk q c) 2(k-s) q     d) 2k+sq q      e) 2(k+s) q

Ans: e


Click here for Efftronics Placement Papers 

Click here for Efftronics Placement Papers  Aptitude

Click here for Efftronics Placement Papers Technical