Hexaware Placement Papers – Download Hexaware Previous Papers with Answers

Hi welcome to indiawidejobs.com. Here we are going to the update the All MNC Companies placement papers conducted in the all MNC companies. While coming to the latest Hexaware Placement Papers we are providing here. Hexaware conducted Placement for all the fresher and experience candidates. Hexaware is conducting the Placement regularly for recruit the eligible and talented candidates. Hexaware selection process is written test, technical and HR interview. So all candidates felling difficult aptitude section in Hexaware Placement Papers. All participated candidates completes all section while coming to the Hexaware Aptitude Questions felling difficult and failing getting the job. So all candidates are searching for the Hexaware Placement Papers to refer the all previous questions. Here we are providing the Hexaware Test Papers for the candidates to refer. So the candidates who are searching for the Hexaware Placement Pattern and Previous Papers can now download from the below link provided below.

Hexaware

Hexaware Technologies Placement Papers contains the different topics like Aptitude, reasoning, simple programming language and simple English grammar questions. Hexaware Technologies Placement Papers contains the different questions. So all candidates who are searching for these Hexaware Previous Papers candidates form below link. This is the right place to download Hexaware Test Paper. So all candidates who want to download Hexaware Placement Papers now download. In these links we are given preference to Hexaware Aptitude Questions why because many candidates felling difficult in this section only. Here we also giving Hexaware Interview Questions and pattern for the candidates. For your reference we are providing the Hexaware Aptitude Questions And Answers in the Placement Papers.

About Hexaware

Hexaware is a TIBO global provider of consulting services with more than $ 422.4 million in revenue. 11000+ Our employees are the engine of our growth, working around the clock worldwide by providing significant technological solutions for our customers. Since its creation in 1990, the Company has provided leading solutions for small, large and Fortune 500 companies worldwide in various industries such as banking, financial, Capital Market, Health Insurance, Travel, Transport, Logistics, Production & consumers.

For more information about the Hexaware Interview Pattern, Hexaware Technologies Placement Papers and Hexaware Placement Pattern click the link given below.

Some Hexaware Placement Papers Questions

1) Go through the Old Question papers of HEXAWARE. Mostly 10 – 15 questions asked from Old papers (Quantitative Aptitude).

2) Since Match the following is in a group, time taken for selecting the appropriate answer is high. So, Whatever you know in match the following, first write the answers.

(Questions from 81 to 100 with A to T on the opposite side in a continuous series.)

Match the following is the easiest part, if you know the opposite matches. Otherwise, you need to traverse the entire block once again.

3) Then, go for the questions you know very well, since old questions are also featured the exam.

4) Don’t mug the answers of old papers.

   Solve it on your own and check the answers.Then, you can get a good idea of attending other questions in the exam.

5) Easily you can answer 40 – 50 questions within 30 minutes.

GD Topics:

**********

1) What Should India do to win a gold medal in the Olympics?

2) Will India need a Dictatorship / Democratic rule now?

Overview of GD:

***************

My GD topic is “What Should India do to win a gold medal in the Olympics?”

My Batch consists of 11 members.

4 to 5 of them are shouting, right from beginning.

They never gave the chance to others.

The persons who are shouted during the GD are asked to present a Stage performance by the GD judges.

At last 3 got selected from the Shouted list.

So, if you enter GD , look-at what others do.

If they shout, then you also start to shout. Otherwise you may not be noticed by others.

I gave 3 to 4 points during the GD and didn’t get more chance.

Technical Interview:

********************

My friend attended Technical Interview and she got selected in that and cleared the HR Interview too.

She was asked to write a program for Fibonacci series using pointers in C.

HR Interview will be very formal only.

Match:

1) Select       – Having

2) Sun          – Solaris

3) Unix

4) ERP          – BAAN

5) Linux        – Redhat

6) HEXADECIMAL – ABCDEF

7) Java         _ Beans

8) g            –

9) IP           – 192.168.77.122

10) Repeat      – Until

11) Qwerty      –

12) Rational    –

13) UML         –

14) RDBMS       – Codds rule

15) C           – Ritchie

16)             – BSD

17)             – Penguin

18)             – 9.81

19) Acer         – Keyboard

20) PC           –

The items which exist on both sides are correct, upto my knowledge.

Questions asked in the exam:

============================

1) Find the reminder when 333666777888999 divided by 3 or 9 or 11 ? (2 Questions like this)

2) Which is the biggest perfect square amongst the following?

  15129, 12348, 23716, 20736

ans: 23716

3) The area of the maximum size of the circle described from the 10 inch square?

4) In the series 0, 3, 8, 15,__ What is the next number?

 Ans:24

5) X < 0, Y <> 0 then what is the possibility that the result is always positive?

Ans. (x + y)^2

6) 3 red and 4 blue balls are in a basket. A member of PPTeam is drawing balls from the basket. What is the probablity of getting the 3 red balls simultaneously?

7) Let ax2 + bx + c = 0

If the sum of the equal roots is equal to the product of the same roots.Then which of the following hold true

(a) a + b = 0

(b) a = 0

(c) c = 0

(d) b + c = 0

8) Find the value of (1.99)2

 Ans: 3.9601                   

9) There is a room with 6′ x 8′. A 1′ tile is fixed along the 4 walls in one row. How many 1″ tiles require to finish the work.

Ans. 24

10)2 persons can finish a job in 8 days. First person alone can finish the work in 24 days. How many days does the second person take to finish the job?

Ans. 12 days

11)In a car wheel, two spokes cover 15 degree. Then for the entire car,how many spokes are there?

Ans. 24.

12)What is the angle of degree suspended when two hands of clock showing the time 2.30.

Ans. 105 degrees

13)A person’s salary is getting reduced by 20%. What percentage should be added to get back his original salary?

Ans. 25%

14)Two persons start at the same point, walk in opposite directions with 5km/hr and 5.5km/hr respectively. What is the distance separated after 2 and half hrs?

Ans:26.25 (approx.)

15)A person starts walking at a speed of 5km/hr through half the distance, rest of the distance he covers with a speed 4km/hr. Total time of travel is 9 hours. What is the maximum distance he can cover?

 Ans: 40.5km.

16)In a rectangle the length is increased by of the original length . By what proportion should the width be reduced so that the area will be the same?

Ans: 33

17)Find the nth number in the series is 1, -3, 5, -7.___

Ans: (-1)*(2n-1)

18)If a square is formed by the diagonal of the square as an edge, what is the ratio between the area? Ans: 2

19)A cubical rectangular bar has the dimensions with the ratio 5 : 4 : 3. Its volume is 7500. What is the surface area of the bar?

 Ans: 2350

20) In a class total 34 students, 16 are have a brother,  15 are have sisters, 9 students don’t have either brothers or sisters. Find the number of students having both brother and sisters.

21) A batsman scored 1 runs in his 18th innings and that makes his average 18. Find his average upto the 17th innings?

Ans: 19

22)The ratio of the length : breadth : height of a cuboid is 5 : 4: 3, and the volume is 7500. What will be its surface area ?

23)3 persons started placementpapers with a capital of Rs.3000 . B invest Rs.600 less than A, C invest Rs.300 less than B. Then what is the share amount of B in a profit of Rs.886 ?

Ans: Rs.265.8

24) If 38473ABC (This was not the exact no given) is divisible by 75 what is ABC in the same order.

25) Which is the biggest perfect square amongst the following:

15129, 12348, 23716, 20736

26) In the series 0, 3, 8, 15,__ What is the next number?

27) X < 0, Y <> 0 then what is the possibility that the result is always positive?

Ans. (xy)^2

28) Let ax2 + bx + c = 0

If the sum of the equal roots is equal to the product of the same roots. Then which of the following hold true

(a) a + b = 0

(b) a = 0

(c) c = 0

(d) a + c = 0

29) Find the value of (1.99)2

Ans. 3.9601 (dont calc – should be near to 4)

30) There is a room with 6′ x 8′. A 1′ tile is fixed along the 4 walls in one row. How many 1″ tiles require to finish the work.

Ans. 24

31) 2 persons can finish a job in 8 days. First person alone can finish the work in 24 days. How many days does the second person take to finish the job?

Ans. 12 days

32) In a car wheel, two spokes cover 15 degree. Then for the entire car, how many spokes are there?

Ans. 24.

33) What is the angle of degree suspended when two hands of clock showing the time 2.30.

Ans. 105 degrees

34) A person’s salary is getting reduced by 20%. What percentage should be added to get back his original salary?

Ans. 25%

35). Two persons start at the same point, walk in opposite directions with 5km/hr and 5.5km/hr respectively. What is the distance separated after 2 and half hrs?

Ans. 26.25 (approx)

36). A person starts walking at a speed of 5km/hr through half the distance, rest of the distance he covers with a speed 4km/hr. Total time of travel is 9 hours. What is the maximum distance he can cover?

Ans. 40km.

37). In a rectangle the length is increased by of the original length . By what proportion should the width be reduced so that the area will be the same?

Ans. 33

38). Find the nth number in the series is 1, -3, 5, -7.___

Ans. (-1)*(2n-1)

39). If a square is formed by the diagonal of the square as an edge, what is the ratio between the area?

Ans. 2

40). The perimeter of a rhombus is 52 units. One of its diagonal is 24 units.What is its second diagonals length?

Ans. 10

41). A cubical rectangular bar has the dimensions with the ratio 5 : 4 : 3. Its volume is 7500. What is the surface area of the bar?

Ans. 2350

42). A persons salary iis decreased by steps of 20%, 15% and 10%. What will be the percentage decrease, if the salary is decreased in a single shot?

43). 3 persons started placementpapers with a capital of Rs.3000 . B invest Rs.600 less than A, C invest Rs.300 less than B. Then what is the share amount of B in a profit of Rs.886 ?

44). 178^2 -22^2

(USE (A+B)(A-B))

45). f(x) = x! g(x)=x^10 h(x)= 10^x for large values of x which is greater?

46). f(x) = 1/(1-x) find(f(f(f(x)))

47). x+(1/x) = 2.5 find x^2 + (1/x^2)

48). 2^(2^n) = 256 find 2^(2n)

49). x=0 y=0 6x+7y=42 find position (lies inside/out/on) of (4,5) in the triangle

50). 22 march 2004 is Sunday which year previously did 22 jun became Sunday

51). A man walked 30m west 5m south 10m west 35m north to reach tollgate find the dist from start to gate.

ans. 50m (use pythogoras)

52). area of square = sum of areas of rect1(41*27) and rect2(41*14). Find square side.

ans. 41

53). find next in series 31,29,31,30,31,?

ans. 30 he!he!he!(they rep jan,feb,mar,…. hit your head)

Walk/Swim thro Coding

54). Input a,b

s=0;

c=a;

d=b;

while(d<>0)

{

s=s+c;

d=d-1;

}

Print s

Hexaware Placement Papers Links:

Hexaware Placement Papers

HEXAWARE PLACEMENT PAPERS (APTITUDE SECTION)

HEXAWARE PLACEMENT PAPERS (TECHNICAL)

HEXAWARE PAPERS – JUN 2003

HEXAWARE PLACEMENT PAPERS ON 8th NOVEMBER  2006(Pattern)

HEXAWARE SAMPLE PLACEMENT PAPERS ON 9th SEPTEMBER 2006 (English , Maths)

Latest Sample Placement Papers Of Hexaware For Year-2009-10 ( Reasoning)