Honeywell Placement Papers – Download Honeywell Aptitude Questions pdf

Welcome to A destination for all placement papers including aptitude questions, hr interview questions, interview tips, Group discussion topics , Sarkari Naukri, Sarkari Result, Bank Jobs, Private Jobs, Walk Ins, Admit Cards. Here we are going to update all the placement papers sample format followed by all the major organizations time to time. is providing Placement papers, previous papers with solutions of all IT Companies to simplify job seekers to get their dream job. And coming to this post here we are going to provide complete placement papers of Honeywell for candidates those who are getting ready for written tests. Although these company placement papers with solutions provided here may contain less number of Honeywell aptitude questions. But this will provide overall aptitude and reasoning concepts highly focused in written test Honeywell placement papers. Here everyone can find a great collection of Honeywell placement papers with answers. Also job aspirants those who like to maintain all the placement papers for reference are having an option to download Honeywell placement papers pdf format from


Job seekers those who are looking for jobs in companies like Honeywell are searching for placement papers of Honeywell. These candidates can refer placement papers with answers are having better chances of cracking written tests at Honeywell. There will be a chance of repeating aptitude questions in Honeywell placement papers year to year. So please concentrate on practicing placement papers with solutions by downloading Honeywell previous papers pdf from our website titled with Honeywell placement papers free download. There is only  reason behind publishing placement papers on our website is to give a vivid hand note of complete analysis over Honeywell aptitude questions with answers which were a bit difficult to make an dedicated attempt while attending for written test in Honeywell. Most of the job seekers those who are attempting to get into companies like Honeywell are failing at written test due to lack of complete awareness over aptitude questions. It is leading to failure of the candidate in some other companies too. To give perfect guidance about Honeywell placement papers we are highly focusing on placement paper patterns and ways of questions that are asked in Honeywell placement papers. By analyzing previous year papers of Honeywell and based on the feedback provide by candidates whoever attempted for written test at that company team is preparing Honeywell placement papers with solutions and paving an easy way to succeed at written tests. will always try to provide complete information regarding  Honeywell aptitude questions up to date. So keep on visiting this website for placement papers with answers. In the below post you can refer sample questions that are commonly appeared in Honeywell placement papers.

About the company: Honeywell is the global technology leader in producing energy efficient systems in different sector like Aerospace, E commerce payments, Automation and productivity, mobile technologies and some other sectors. Honeywell is the leading organization all over the world.

Sample Honeywell Aptitude Questions:

Five houses lettered A,B,C,D, & E are built in a row next to each other. The houses are lined up in the order A,B,C,D, & E. Each of the five houses has a colored chimney. The roof and chimney of each house must be painted as follows.
i. The roof must be painted either green, red ,or yellow.
ii. The chimney must be painted either white, black,
or red.
iii. No house may have the same color chimney as the
color of roof.
iv. No house may use any of the same colors that the
every next house
v. House E has a green roof.
vi. House B has a red roof and a black chimney

1) Which of the following is true ?
(a) At least two houses have black chimney.
(b) At least two houses have red roofs.
(c) At least two houses have white chimneys
(d) At least two houses have green roofs
(e) At least two houses have yellow roofs

Ans: (c)

2) Which must be false ?
(a) House A has a yellow roof
(b) House A & C have different color chimney
(c) House D has a black chimney
(d) House E has a white chimney
(e) House B&D have the same color roof.

Ans: (b)

3) If house C has a yellow roof. Which must be true.
(a) House E has a white chimney
(b) House E has a black chimney
(c) House E has a red chimney
(d) House D has a red chimney
(e) House C has a black chimney

Ans: (a)

4) Which possible combinations of roof & chimney can house
I. A red roof 7 a black chimney
II. A yellow roof & a red chimney
III. A yellow roof & a black chimney

(a) I only
(b) II only
(c) III only
(d) I & II only
(e) I&II&III

Ans: (e)

5) A wizard named Nepo says “I am only three times my son’s age. My father is 40 years more than twice my age. Together the three of us are a mere 1240 years old.” How old is Nepo?

Ans. 360 years old.

6) One dog tells the other that there are two dogs in front of me. The other one also shouts that he too had two behind him. How many are they?

Ans. Three.

7) A man ate 100 bananas in five days, each day eating 6 more than the previous day. How many bananas did he eat on the first day?

Ans. Eight.

8) If it takes five minutes to boil one egg, how long will it take to boil four eggs?

Ans. Five minutes.

Important Links to Download Honeywell Placement Papers

Click here to Download Honeywell Placement papers -1

Click here to Download Honeywell Placement papers -2

Click here to Download Honeywell Placement papers -3

Click here to Download Honeywell Placement papers -4

Click here to Download Honeywell Placement papers -5