Informatica Placement Papers – Download Informatica Aptitude Question Papers

Welcome to A destination for all placement papers including aptitude questions ,hr interview questions, interview tips, Group discussion topics , Sarkari Naukri, Sarkari Result, Bank Jobs, Private Jobs, Walk Ins, Admit Cards. Here we are going to update all placement papers sample format followed by all the major organizations time to time. provides placement papers, previous papers with solutions of all IT Companies. Specifically coming to this post here we are going to provide complete Informatica placement papers for candidates those who are getting ready for written test in Informatica. Although Informatica placement papers with solutions provided here may contain less number of questions. But this will provide overall concepts highly focused in Informatica placement papers. Here everyone can find a great collection of Informatica placement papers with answers Also job aspirants can download Informatica placement papers pdf format from


After complete ananalyzing previous year papers of Informatica and based on the feedback provide by candidates whoever attempted for written test at that company team is preparing Informatica placement papers with solutions and paving an easy way to succeed at written tests. will always try to provide complete information regarding Informatica aptitude questions up to date. So keep on visiting this website for placement papers with answers. In the below post you can refer sample questions that are commonly appeared in Informatica placement papers.

Graduates and post graduates those who are looking for jobs in Informatica are keenly searching for Informatica placement papers. Those candidates can easily refer placement papers with answers are having better chances to crack written tests at Informatica. There will more number of chances for repetition of questions in Informatica placement papers year to year. So please concentrate and refer thoroughly Informatica placement papers with solutions by downloading from website placed with titles like Download Informatica previous papers pdf for free. There is only one reason behind publishing placement papers on our website is to give a perfect hand note of complete explanation over Informatica placement papers with answers which were a bit difficult to make an dedicated attempt aptitude questions while attending for written test in Informatica. Most of the job seekers those who are attempting to get into MNC companies are failing at written test due to lack of complete awareness over Informatica aptitude questions. It is leading to failure of the candidate in some other companies too. In order to give overall clear guidance about Informatica placement papers we are highly focusing on various placement paper patterns and ways of questions that are asked in Informatica placement papers.

About the company:  Informatica is the leading organization in software production lifecycle specifically based on software services related to statistics and data relatedoperations. Enterprise data integration and database management services are mainly provided by Informatica.

Sample Aptitude Questions:

1) A man leaves office daily at 7pm A driver with car comes from his home to pick him from office and bring back home One day he gets free at 5:30 and instead of waiting for driver he starts walking towards home. In the way he meets the car and returns home on car He reaches home 20 minutes earlier than usual. In how much time does the man reach home usually??

Ans. 1hr 20min

2) A works thrice as much as B. If A takes 60 days less than B to do a work then find the number of days it would take to complete the work if both work together?

Ans. 22½days

3) How many 1’s are there in the binary form of 8*1024 + 3*64 + 3

Ans. 4

4) A boy has Rs 2. He wins or loses Re 1 at a time If he wins he gets Re 1 and if he loses the game he loses Re 1.He can loose only 5 times. He is out of the game if he earns Rs 5.Find the number of ways in which this is possible?

Ans. 16

5) If there are 1024*1280 pixels on a screen and each pixel can have around 16 million colors Find the memory required for this?

Ans. 4MB

6) On a particular day A and B decide that they would either speak the truth or will lie.  C asks A whether he is speaking truth or lying? He answers and B listens to what he said. C then asks B what A has said B says “A says that he is a liar”  What is B speaking ?

(a) Truth

(b) Lie

(c) Truth when A lies

(d) Cannot be determined

Ans. (b)

7) What is the angle between the two hands of a clock when time is 8:30

Ans. 75 (approx)

8) A man walks east and turns right and then from there to his left and then 45degrees to his right. In which direction did he go

Ans. North west

9) A man shows his friend a woman sitting in a park and says that she the daughter of my grandmother’s only son. What is the relation between the two

Ans. Daughter

10) If a=2/3b , b=2/3c, and c=2/3d what part of d is b/

(a) 8/27

(b) 4/9

(c) 2/3

(d) 75%

(e) 4/3

Ans. (b)

Important Links to Download Informatica Placement Papers

Click here to Download Informatica Placement papers -1

Click here to Download Informatica Placement papers -2

Click here to Download Informatica Placement papers -3

Click here to Download Informatica Placement papers -4