Oracle Placement Papers – Download Oracle Aptitude Questions pdf format

Welcome to A destination for all placement papers including aptitude questions, hr interview questions, interview tips, Group discussion topics , Sarkari Naukri, Sarkari Result, Bank Jobs, Private Jobs, Walk Ins, Admit Cards. Here we are going to update all the placement papers sample format followed by all the major organizations time to time. We provide Placement papers, previous papers with solutions of all IT Companies. Now coming to this post is providing complete Oracle placement papers. For jobseekers those who are getting ready for written test in Oracle. Though these placement papers provided here may contain less number of questions but we are sure that this will give you enough basic idea regarding Oracle aptitude questions and answers. This will provide overall concepts highly focused in Oracle placement papers. Every jobseeker can find a great collection of Oracle aptitude questions and answers. Some of those job aspirants are looking for some downloadable files of Oracle placement papers for referring many times. For that you are having an option to download Oracle placement papers pdf format from


India Wide Jobs

Job seekers those who have completed graduation or post graduation are looking for jobs in MNC companies like Oracle are failing to crack the written tests which will be conducted at the companies. This is the main reason behind publishing Oracle placement papers on our website. This post will provide a perfect hand note of complete analysis over Oracle placement papers with answers which were a bit difficult to make a dedicated attempt while attending for written test in Oracle. These candidates are failed due to lack of awareness over Oracle placement papers which are conducted at company. So collected complete feedback regarding Oracle placement papers and vividly organized a structural pattern for Oracle placement papers reference of various written exams and so that we can provide complete models of Oracle questions and answers. These questions asked in Oracle ofss placement papers will be certainly repeated in all the question papers. In order to give perfect guidance about Oracle placement papers we are highly focusing on placement paper patterns and ways of questions that are asked in Oracle placement papers.

By analyzing previous year papers of Oracle and based on the feedback provide by candidates whoever attempted for written test at this company. is framing Oracle placement papers with solutions and paving an easy way to succeed at written tests. Candidates those who refer these placement papers with answers are having better chances of cracking written tests at Oracle. There will be a chance of repeating questions in Oracle ofss placement papers year to year. So please concentrate on referring and practicing these placement papers with solutions by downloading Oracle ofss placement papers pdf from our website. will always try to provide complete information regarding Oracle placement papers up to date. So keep on visiting this website for Oracle placement papers. In the below post you can refer sample questions that are commonly appeared in Oracle Ofss placement papers.

About the Company:

Oracle is one of the major software enterprises all over the world. Oracle technologies built on the bricks of Integrated applications and platform services. Oracle is one among best companies to work list. It simplifies information technologies with open and integrated business software.

Sample Aptitude Questions:

1) A man leaves office daily at 7pm A driver with car comes from his home to pick him from office and bring back home One day he gets free at 5:30 and instead of waiting for driver he starts walking towards home. In the way he meets the car and returns home on car He reaches home 20 minutes earlier than usual. In how much time does the man reach home usually??

Ans. 1hr 20min

2) A works thrice as much as B. If A takes 60 days less than B to do a work then find the number of days it would take to complete the work if both work together?

Ans. 22½days

3) How many 1’s are there in the binary form of 8*1024 + 3*64 + 3

Ans. 4

4) A boy has Rs 2. He wins or loses Re 1 at a time If he wins he gets Re 1 and if he loses the game he loses Re 1.He can loose only 5 times. He is out of the game if he earns Rs 5.Find the number of ways in which this is possible?

Ans. 16

5) If there are 1024*1280 pixels on a screen and each pixel can have around 16 million colors Find the memory required for this?

Ans. 4MB

6) On a particular day A and B decide that they would either speak the truth or will lie.  C asks A whether he is speaking truth or lying? He answers and B listens to what he said. C then asks B what A has said B says “A says that he is a liar”  What is B speaking ?

(a) Truth

(b) Lie

(c) Truth when A lies

(d) Cannot be determined

Ans. (b)

7) What is the angle between the two hands of a clock when time is 8:30

Ans. 75(approx)

8) A man walks east and turns right and then from there to his left and then 45degrees to his right. In which direction did he go

Ans. North west

9) A man shows his friend a woman sitting in a park and says that she the daughter of my grandmother’s only son. What is the relation between the two

Ans. Daughter

10) If a=2/3b , b=2/3c, and c=2/3d what part of d is b/

(a) 8/27

(b) 4/9

(c) 2/3

(d) 75%

(e) 4/3

Ans. (b)

11) Successive discounts of 20% and 15% are equal to a single discount of

(a) 30%

(b) 32%

(c) 34%

(d) 35%

(e) 36

Ans. (b)

12) The petrol tank of an automobile can hold g liters. If a liters was removed when the tank was full, what part of the full tank was removed?



(c) a/g

(d) (g-a)/a

(e) (g-a)/g

Ans. (c)

13) If x/y=4 and y is not ‘0’ what % of x is 2x-y





Ans. (b)

Important Links to Download Oracle Placement Papers

Click here to Download Oracle Placement Papers -1

Click here to Download Oracle Placement Papers -2

Click here to Download Oracle Placement Papers -3

Click here to Download Oracle Placement Papers -4

Click here to Download Oracle Placement Papers -5