Tesco Placement Papers – Download Tesco Aptitude Question Papers pdf

Hi welcome to the indiawidejobs.com here we are going to update the all MNC companies Placement Papers. While coming to the latest update here we are providing the Tesco Placement Papers. Tesco Company conducting the placements for all fresher as well as for experience candidates regularly. All those Tesco Placement Papers For Freshers we are proving in our site. All those Tesco Aptitude Questions answers provided here for the candidates. So for Tesco placement many number of candidates attending but less number of candidates are getting job in the placement because of lake of knowledge which type of questions asking in the Tesco placement papers for freshers. So all candidates who are going to attend the Tesco company placement all those candidates has to refer the Tesco Written Test Papers with answers. Here we are giving the all year’s previous placement papers like Tesco Aptitude Papers with answers to download.

Tesco

India Wide Jobs

These Tesco company placement papers with answers contains all type of questions asking in the online test which are conducted in the Tesco company in the company as well as in the campuses.  These Tesco Placement Papers with answers contains the topics like Aptitude, reasoning, basic programing language questions and English grammar questions. For the candidates reference we are giving the some Tesco company placement papers questions asking in the exam. So all the candidates who are searching for the Tesco Placement Procedure are now download from the site. Here we are providing Tesco Interview Procedure for candidate’s reference. So candidates can download the Tesco Interview Questions answers pdf and prepare well for the placement. “All BEST GUYS”

About Tesco

Tesco was founded by Jack Cohen in 1919 a market stall in the East End of London. Over the years, our company has grown and now we operate in 12 countries worldwide, more than 530 000 people employed and serve tens of millions of customers every week. We have always been committed to providing the best shopping experience. Today, we continue to focus on doing the right thing for our customers, colleagues and the communities we serve.

For more information like Tesco Placement Papers, Tesco Aptitude Questions and Tesco Interview Questions mention below links

Some simple Tesco Aptitude Questions

  1. A shop keeper sold a T.V set for Rs.17,940 with a discount of 8% and earned a profit of 19.6%.What would have been the percentage of profit earned if no discount was offered?
  1. 24.8%
  2. 25%
  3. 26.4%
  4. Cannot be determined
  5. None of these

Ans: 5.

2. If (2x-y)=4 then (6x-3y)=?

  1. 15
  2. 12
  3. 18
  4. 10

Ans: 2.

3. A clock is set right at 8 a.m. The clock gains 10 minutes in 24 hours. What will be the true time when the clock indicates 1 p.m. on the following day?

  1. 48 min. past 12
  2. 38 min. past 12
  3. 28 min. past 12
  4. 25 min. past 12

Ans: 1.

4. What is the missing number in this series? 8 2 14 6 11 ? 14 6 18 12

  1. 16
  2. 9
  3. 15
  4. 6

Ans: 2.

5. Dinesh travelled 1200 km by air which formed 2/5 of his trip. One third of the whole trip, he travelled by car and the rest of the journey he performed by train.What was the distance travelled by train?

  1. 600Km
  2. 700Km
  3. 800Km
  4. 900Km

Ans: 3.

6. A train which travels at a uniform speed due to some mechanical fault after traveling for an hour goes at 3/5th of the original speed and reaches the destination 2 hrs late.If the fault had occurred after traveling another 50 miles the train would have reached 40 min earlier. What is distance between the two stations.

  1. 300
  2. 310
  3. 320
  4. 305

Ans: 1.

7. The average between a two digit number and the number obtained by interchanging the digits is 9. What is the difference between the two digits of the number?

  1. 8
  2. 2
  3. 5
  4. Cannot be determined

Ans: 4.

 8. Pipe A can fill in 20 minutes and Pipe B in 30 mins and Pipe C can empty the same in 40 mins.If all of them work together, find the time taken to fill the tank

  1. 17 1/7 mins
  2. 20 mins
  3. 8 mins
  4. none of these

Ans: 1.

9. A person has 4 coins each of different denomination. What is the number of different sums of money the person can form (using one or more coins at a time)?

  1. 16
  2. 15
  3. 12
  4. 11

Ans: 2.

10. The simple interest on a certain sum of money for 3 years is 225 and the compound interest on the same sum at the same rate for 2 years is 153 then the principal invested is

  1. 1500
  2. 2250
  3. 3000
  4. 1875

Ans: 4.

11. A cow is tethered in the middle of a field with a 14 feet long rope. If the cow grazes 100 sq. ft. per day, then approximately what time will be taken by the cow to graze the whole field ?

  1. 2 days
  2. 6 days
  3. 18 days
  4. 24 days
  5. None of these

Ans: 2.

12. 2 hours after a freight train leaves Delhi a passenger train leaves the same station travelling in the same direction at an average speed of 16 km/hr. After travelling 4 hrs the passenger train overtakes the freight train. The average speed of the freight train was?

  1. 40
  2. 30
  3. 80
  4. 60

Ans: 1.

13. 2 numbers differ by 5.If their product is 336,then the sum of the 2 numbers is:

  1. 21
  2. 51
  3. 28
  4. 37

Ans: 4.

14. A radio when sold at a certain price gives a gain of 20%. What will be the gain percent, if sold for thrice the price?

  1. 280
  2. 270
  3. 290
  4. 260

Ans: 4.

15. x% of y is y% of ?

  1. x/y
  2. 2y
  3. x
  4. can’t be determined

Ans: 3.

16. If the value of x lies between 0 & 1 which of the following is the largest?

  1. x
  2. x2
  3. -x
  4. 1/x

Ans: 4.

17. Thirty men take 20 days to complete a job working 9 hours a day. How many hour a day should 40 men work to complete the job?

  1. 8 hrs
  2. 71/2 hrs
  3. 7 hrs
  4. 9 hrs

Ans: 2.

18. A and B can do a piece of work in 45 days and 40 days respectively. They began to do the work together but A leaves after some days and then B completed the remaining work n 23 days. The number of days after which A left the work was

  1. 9
  2. 11
  3. 12
  4. 15
  5. 16

Ans: 1.

19. On sports day, if 30 children were made to stand in a column, 16 columns could be formed. If 24 children were made to stand in a column, how many columns could be formed?

  1. 20
  2. 30
  3. 40
  4. 50

Ans: 1.

20. The probability that a man will be alive for 25 years is 3/5 and the probability that his wife will be alive for 25 years is 2/3. Find the probability that only the man will be alive for 25 years.

  1. 2/5
  2. 1/5
  3. 3/5
  4. 4/5

Ans: 2.

21. In a single throw of a dice, what is the probability of getting a number greater than 4?

  1. 1/2
  2. 2/3
  3. 1/4
  4. 1/3

Ans: 4.

22. After allowing a discount of 11.11% ,a trader still makes a gain of 14.28 % .at how many precent above the cost price does he mark his goods?

  1. 28.56%
  2. 35%
  3. 22.22%
  4. None of these

Ans: 1.

23. Pipe A can fill in 20 minutes and Pipe B in 30 mins and Pipe C can empty the same in 40 mins.If all of them work together, find the time taken to fill the tank

  1. 17 1/7 mins
  2. 20 mins
  3. none
  4. 50 mins

Ans: 1.

24. The population of a town was 1,60,000 three years ago. If it increased by 3%, 2.5% and 5% respectively in the last three years, then the present population of the town is :

  1. 1,77,000
  2. 1,77,366
  3. 1,77,461
  4. 1,77,596

Ans: 2.

25. Average age of students of an adult school is 40 years. 120 new students whose average age is 32 years joined the school. As a result the average age is decreased by 4 years. Find the number of students of the school after joining of the new students:

  1. 1200
  2. 120
  3. 360
  4. 240

Ans: 4.

Important Links to Download Tesco Placement Papers

Click here to Download Tesco Placement Papers -1

Click here to Download Tesco Placement Papers -2

Click here to Download Tesco Placement Papers -3

Click here to Download Tesco Placement Papers -4